Om oss

0707 – 77 06 34

För konsulter, av konsulter..

Vi har tagit vår samlade erfarenhet och paketerat om den till ett attraktivt erbjudande för hela konsultbranschen. Vi ser till att våra kunder kan fokusera på att växa sin kärnaffär, ta god hand om sina kunder och samtidigt vid behov ha snabb, prisvärd och effektiv tillgång till konsulter med minimal administration.

Våra kunder finns främst inom konsult- och bemanningsbranschen, där vi tack vare våra låga marginaler kan skapa framgångsrika affärer för alla parter, från konsult till slutkund. Vi hjälper våra kunder med konsultförsörjning genom våra tjänster för konsultförmedling. Vi vill vara en förlängning av våra kunders existerande kompetensnätverk och tillhandahålla en lättillgänglig och komplett pool av konsulter med kort varsel.

Vi är noga med att våra egna anställda ska ha gedigen erfarenhet och en bakgrund från leverans och bemanning inom konsultbranschen. Det gör att vi som konsultmäklare kan ha både bredd i urvalet av tjänster vi erbjuder och djup i form av vår kompetens, tack vare att våra anställda har egen bakgrund från konsultföretag.

Vi erbjuder erfarna IT konsulter inom de flesta kompetensområdena kring IT, Telekom och Management.

För varje nytt uppdrag går vi som konsultmäklare ut i vårt stora upparbetade nätverk av IT konsulter, sociala medier och riktad search i vår databas av specialiserade konsultbolag för att säkra rätt resurs och kompetens. Därefter presenterar vi den eller de konsulter och företag som matchar ditt behov allra bäst och som är tillgängliga i rätt tid.

Samma person hos oss är ansvarig för din förfrågan genom hela konsultförmedlingsprocessen. Från urval av kandidater till uppföljning och utvärderingar. Vi är konsultmäklaren som är flexibel, snabb och engagerad i att hjälpa våra kunder att snabbt hitta rätt konsult för att lösa ditt problem, oavsett omfattning.

Vår ambition är att du inom några timmar ska kunna fatta beslut om de konsultprofiler vi presenterar.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för ditt företag.

Var finns vi?

Vi sitter idag i våra ljusa fina lokaler på Karlbergsvägen i Stockholm. Välkommen hit för en fika om du har vägarna förbi!

Rapidkonsult är en tjänst som levereras av Codback AB.