Partnerkonceptet

0707 – 77 06 34

Vårt unika partnerkoncept erbjuder er en möjlighet att alltid ha god tillgång på underkonsulter utan att själva behöva etablera, underhålla och administrera ett nätverk av underkonsulter och samarbetspartners.

  • Vi erbjuder ett heltäckande underkonsultlösning inom IT som innebär att vi med mycket kort varsel kan förse er med rätt konsult och kompetens till rätt pris ur vårt nätverk av tiotusentals konsulter när behovet uppstår.
  • Vi åtar oss att ta hand om hela underkonsultprocessen eller låta vårt nätverk komplettera er befintliga hantering av partnerbolag och underkonsulter. I vilket fall blir resultatet ökad konkurrenskraft och effektiviserad administration så att mer fokus kan läggas på kunden.
  • Vårt omfattande nätverk ger er tillgång till kompetens inom de flesta kompetensområden inom IT – Projektledning, Systemutveckling, infrastruktur, Test och BI. Läs mer om våra kompetensområden om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa er.

När ni nyttjar vårt partnerkoncept och våra tjänster inom konsultförmedling, får ni tillgång till vårt omfattande nätverk, effektiva urvalsprocesser och administration – resultatet är sparad tid, resurser och naturligtvis också minskade kostnader. Fokusera på kunden och affären och låt oss hjälpa er med det vi är bäst på – att säkra att ni alltid kan erbjuda kunden rätt resurser i rätt tid och till rätt kostnad!

Bäst av allt – vi som konsultmäklare erbjuder våra tjänster inom konsultförmedling och vårt partnerkoncept exklusivt för konsultbranschen för att alltid ha en tydlig leverantörsroll i förhållande till våra kunder och aldrig konkurrera om er kund.

Läs mer om vår affärsidé här.