Våra tjänster

0707 – 77 06 34

Tiotusentals konsulter till er tjänst!

Vår affärsidé är effektiv konsultförsörjning. Vårt huvudfokus är att hjälpa konsult- och bemanningsföretag med underkonsultprocessen, från anbud till leverans. Vi är med andra ord inte en traditionell konsultmäklare.

Vår mission är att hjälpa främst konsult- och bemanningsföretag att stärka sin konkurrenskraft genom att alltid ha effektiv tillgång till underkonsulter när den egna kompetensbanken inte räcker till. Vi har ett väletablerat och mycket omfattande konsultnätverk som vi bygger vårt partnerkoncept på. Detta i kombination med de uppdrag vi kan förmedla till er som underkonsulter skapar förutsättningar för er att förbättra både beläggning och försäljning på flera sätt. Läs mer om vår affärsidé här →

Vårt starka partnerkoncept låter våra kunder fokusera på att växa sin kärnaffär, ta god hand om sina kunder och samtidigt vid behov ha snabb, prisvärd och effektiv tillgång till konsulter med minimal administration. Läs mer om hur vår konsultförmedling fungerar här →

Vi är ju också en säljkanal..

Självklart är en av de största fördelarna med vår verksamhet den möjlighet till uppdrag som underkonsulter som vi erbjuder. Vi strävar alltid efter ett nära samarbete med våra kunder och partnerbolag där vi kan hjälpa till att utveckla er verksamhet i båda ändar.

Vårt partnerkoncept

Vi tar hand om de enstaka eller udda kompetensförfrågningarna, kompletterar er befintliga hantering av underkonsulter eller så tar hand om hela underkonsultprocessen så att ni helt kan fokusera på det som är viktigast för er – kunden.

Läs mer om vårt partnerkoncept →

Stöd vid anbudsgivning

När ni vill lämna in ett riktigt starkt anbud till en upphandling eller helt enkelt har ont om tid så hjälper vi er med hela eller utvalda delar av ert anbud. Vi tar hand om administration och kan med hjälp av vårt konsultnätverk samla ihop den leveransförmåga, kompetens och referenser som krävs för att ni ska kunna presentera ett riktigt konkurrenskraftigt anbud.

Läs mer om våra tjänster för anbudsgivning →

Fördelar

Vi ser till att ni alltid kan erbjuda er kund rätt konsult och kompetens när ni inte själva kan täcka upp behovet med interna resurser. Det finns flera fördelar och möjligheter som våra tjänster ger er.

  • Säkra snabba resursbehov. Om det så gäller bemanning i projekt, akuta kundförfrågningar och kompetensområden där ni inte själva har er styrka.
  • Hantera tillväxt och balansera era beläggningsmål.
  • Utveckla strategiska ramavtal. Säkra att alltid kunna erbjuda strategiskt viktiga kunder rätt kompetens i rätt tid och till rätt pris.
  • Möt konkurrensen från konsultmäklare. Se till att ni också har samma breda tillgång till kompetens som era konkurrenter bland konsultmäklarna.

Läs mer om fördelarna →

Hur vi jobbar som konsultmäklare

Vi bygger vår konsultförmedling på vårt stora upparbetade nätverk av IT konsulter, samt sociala medier och direkt search i vår databas av specialiserade konsultbolag för att säkra att vi alltid kan leverera rätt konsult och kompetens.

Konsultnätverket vi bygger vår konsultförmedling på

Vi har som konsultmäklare etablerat ett omfattande nätverk med  konsulter inom Verksamhetsutveckling, Ledning & styrning, Systemutveckling, Infrastruktur, Test och Business Intelligence (BI).